dinsdag 30 september 2008

We maken een opbouw...We maken een opbouw op het dak bij mijn ex-zwager en schoonzus want we vinden dat M een nieuwe kamer nodig heeft. Maar in de tijd dat ik probeer de leidingen rondom de nieuwe kraan op de muur netjes weg te werken blijken de werklui het dak ineens veranderd te hebben in een dakterras met zwembad. H springt verheugd in het bad, helemaal blij. Maar M kijkt beteuterd. En ik ook. Want waar houden we nou ruimte over voor haar kamer?

Aan het eind van het dak, waar je met de trap naar boven komt, is een soort kleedhok gekomen. Door het raampje van dit kleedhok zie ik langs de muren stellingkasten, volgeladen met handdoeken. Dat belooft niet veel goeds, kennelijk zijn mijn ex-zwager en schoonzus van plan om het bad commercieel uit te gaan baten.

Ik bedenk dat M dan maar dit kleedhok moet inpikken. Dat is voor iedereen de beste oplossing. En het hok ziet er in ieder geval een stuk professioneler uit dan het prutswerk dat ik heb achtergelaten, waar kieren tussen de spaanplaten en het gasbeton te zien zijn, die ik heb geprobeerd te dichten met PUR-schuim.

2 opmerkingen:

Daniel Struyf zei

Wat je in deze blog neerschrijft, zijn dat dromen en nachtmerries van je? Fantasie├źn? Een weergave van dingen die je echt hebt meegemaakt of een mengeling van dit alles? Jij hebt net als ik ook al een mooi aantal blogs nodig om je ei kwijt te raken ;-)

Elsje zei

Ha Daniel, fijn om je hier ook te ontmoeten. In dit blog komen echt alleen dromen/nachtmerries. Ik heb het in mijn hoofd ook wat meer dagdroomachtige/fantasie-dingen hier een plekje te geven, maar ja, de tijd, de tijd!